وکیل (بهترین وکیل تهران) به موجب قانون مدنی کسی است که از طرف شخص دیگری، اعم از حقوقی یا حقیقی به موجب عقد وکالت برای انجام کاری مأمور میشود. وکالت از جمله عقود جایز است که در چارچوب مقررات قانون منعقد میشود و طرفین عقد را وکیل و موکل نامیده میشوند.
از منظر تاریخی در دوره صفویه نایب السلطه وکیل میگفتند و عنوان وکیل الرعایا هم از همینجا برخاسته است. میتوان به منظور اطمینان شخص در برخی موارد و پروندههای حساس، برای وکیل انتخابی حد و مرز مشخص کرد که در چه زمینهای اجازه وکالت از طرف دارد و در چه زمینهای خود شخص باید برای آن کار حضور داشته باشد.در قانون اساسی اصل 35 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران آمدهاست که در همه دادگاهها، طرفین دعوا حق دارند برای خود وکیل انتخاب کنند و اگر توانایی انتخاب وکیل را نداشته باشند باید برای آنها امکانات تعیین وکیل فراهم شود.
البته در ایران و عموم کشورها تصدی شغل وکالت دادگستری علاوه بر لزوم دارا بودن تحصیلات مرتبط دانشگاهی، مستلزم اخذ مجوزهای لازم و گذرانیدن دورههای کارآموزی در کانونهای وکلا است. وکالت یک نوع عقد از عقود است که بین موکل و وکیل، بسته میشود و به جای موکل، کار مورد وکالت را انجام میدهد مثلاً علی به حسین وکالت میدهد به این که زمینی برای او بخرد،علی موکل است و حسین وکیل. و موکل محدودهای را که برای عمر مشخص کرده، وکیل حق تجاوز و تعدی از آن را ندارد. مثلاً موکل گفته این خانه مرا بفروش به دویست تومان حسین حق ندارد به کمتر از دویست تومان بفروشد.
به چه کسی وکیل پایه یک دادگستری گفته میشود؟
وکیل پایه یک دادگستری شخصی است که پس از طی دوره تحصیلات دانشگاهی در مقطع لیسانس و یا بالاتر در رشته حقوق یا فقه و مبانی حقوق اسلامی یا همتراز آن در حوزه علمیه، در آزمون کانون وکلای دادگستری که هر سال یک بار برگزار میشود، در رقابتی سنگین و نفسگیر موفق به کسب معدل و ترازی شده باشد که بتواند در بین رقبای پر شماری که دارد به عنوان کارآموز وکالت پذیرفته شود.
مدت زمان دوره کارآموزی 18 ماه است و پس از آن آزمونی تحت عنوان اختبار بهصورت کتبی و مصاحبه علمی شفاهی برگزار میشود و شخصی که موفق به قبولی در مجموع 2 آزمون کتبی و شفاهی فوق شود، مجاز به حضور در مراسم تحلیف میشود که در مراسم مذکور پس از طی تشریفات و اتیان سوگند توسط ایشان، وی به عنوان وکیل دادگستری یا وکیل پایه یک دادگستری نائل میشود.
در یک تقسیم بندی وکلای دادگستری(بهترین وکیل تهران) به موارد ذیل تقسیم می شوند
وکیل انتخابی: این قسم وکلا توسط اصحاب دعوا انتخاب می شوند تا امور مربوط به دعاوی مختلف را به فراخور موضوع پیگیری کنند
وکیل تسخیری:مطابق قانون در خصوص برخی از جرایم وجود وکیل در پرونده الزامی است که در این صورت اگر متهم وکیل انتخاب نکند توسط دادگاه برای ایشان وکیل تسخیری انتخاب خواهد شد
وکیل معاضدتی: بعضا مشاهده شده در برخی پرونده ها افرادی به دلیل نداشتن علم حقوقی و عدم تمکن مالی برای اختیار کردن وکیل دادگستری دچار قادر به تعیین وکیل نیستند کانون های وکلای دادگستری اداره ای را به عنوان اداره معاضدت جهت مساعدت به این افراد معین کرده است
انتخاب وکیل توانمند و با تجربه که توانایی علمی داشته باشد و بتواند پرونده موکل را به نحو احسن به سرانجام برساند امری مهم و ضروری بوده و بسیار با اهمیت می باشد و به واقع انتخاب صحیح این امر کمک کننده در راستای احقاق حقوق می باشد.
لازم به ذکر است وکلای دادگستری (بهترین وکیل تهران)در دفاع از موکلین خود از جرم ایشان دفاع نمیکنند بلکه از کرامت انسانی و ذاتی ایشان دفاع میکند در واقع وکلای دادگستری در دفاع از موکلین خود تلاش می کنند در فرایند دادرسی عادلانه متهم مورد محاکمه قرار گرفته و در صورت احراز جرم به مجازات قانونی برسند و به دیگر سخن وکلای دادگستری تلاش میکنند که موکلین خود به بیش از مجازات قانونی محکوم نشده و مجازات نگردند.
استعلام وکلای دادگستری (بهترین وکیل تهران)
حتما قبل از آنکه دعوای خود را به وکیل دادگستری محول کنید از اعتبار پروانه ایشان و نیز احراز وکیل دادگستری بودن او اطمینان حاصل کنید به همین منظور جهت استعلام وضعیت وکیل دادگستری از اینجا اقدام نمایید.
آدرس بهترین وکیل کجاست؟
تهران-سعادت آباد-خیابان 25- پلاک 98 طبقه سوم واحد 5
شماره تماس بهترین وکیل تهران چیست؟
02188696597
ساعت کار بهترین وکیل تهران
2 بعد ظهر تا 8 شب